Възможно е уеб сайтът, онлайн услугите, интерактивните приложения, email съобщенията и рекламите на Дас Ауто Сервиз ЕООД да използват бисквитки (cookies) и други технологии като пиксел (Pixel) тагове. Тези технологии ни помагат да разберем по-добре поведението на потребителите и да улесним и измерим ефективността на рекламите и търсенията в интернет, свързани с предлаганите от нас услуги.

Дас Ауто Сервиз ЕООД и нашите партньори използват кукита и други технологии, за да запаметяват лична информация, когато използвате нашия уеб сайт и онлайн услугите ни. Целта ни в такива случаи е да направим преживяването Ви по-удобно и лично. Например, като знаем страната и езика, на който говорите, можем автоматично да ви предоставим съдържание на съответния език. Като знаем, че човек, ползващ компютъра или устройството ви, е купил определен продукт или е използвал определена услуга, можем да направим рекламите и имейл съобщенията си адекватни на интересите ви. А, като разполагаме с информацията ви за контакт можем да Ви предоставим по-добро клиентско обслужване.

Можете по всяко време да забраните кукитата чрез настройките на Вашия браузър. Моля имайте предвид, че няма да можете да ползвате определени функции на уеб сайта на Дас Ауто Сервиз ЕООД, след като забраните кукитата. Както повечето уеб сайтове, и ние автоматично събираме определена информация и я съхраняваме в регистрационни файлове. Тази информация може да включва адреси на интернет протоколи (IP), вида и езика на браузъра, доставчика на интернет (ISP), страниците с препратки и изходните страници, операционната система, клеймо с дата/час, както и кликстрийм данни. Използваме тази информация, за да научим повече за поведението на потребителите на сайта, както и за да съберем демографска информация за потребителската си база като цяло. Дас Ауто Сервиз ЕООД може да използва тези данни в маркетинговите и рекламните си услуги.

В някои наши имейл съобщения използваме "препращащи URL адреси", свързани със съдържание на уеб сайта на Дас Ауто Сервиз ЕООД. Когато клиентите натиснат бутона на мишката (или докоснат с пръст върху интерактивен екран) върху някой от тези URL адреси, това тяхно действие може да бъде регистрирано, за да установим интереса към определени теми и да измерим ефективността на комуникацията с клиентите си. Ако предпочитате да не бъдете проследявани по този начин, не трябва да натискате върху текстовите или графични връзки в имейл съобщенията.

Пиксел таговете ни дават възможност да изпращаме имейл съобщения във формати, които клиентите могат да четат и които ни информират дали съобщенията са били отворени. Можем да използваме тази информация, за да намалим или елиминираме изпращаните до клиентите съобщения.