svetlin

 

Здравейте, казвам се Светлин Радунчев. Роден съм на 26 Юни 1986г. в град София. Завършил съм Международни икономически отношения и по професия съм икономист. Призванието обаче е нещо друго...

Имам над 10 години професионален опит в търговията с оригинални и алтернативни компоненти на водещи марки в автомобилната промишленост. Удовлетворението от работата е най-големият стимул и мотиватор да продължавам да работя в сферата на продажбите и постоянно да усъвършенствам уменията си. Вярвам, че тези качества са в основата на успеха ми до момента. От началото на 2016г. съм част от екипа на Das Auto Service.

Длъжността, която заемам е приемчик. Накратко аз съм човекът, който извършва приемането на автомобила Ви за ремонт, който проверява за необходимите резервни части, и който Ви го връща обратно от ремонт.

Смея да твърдя, че познавам детайлно автомобилите от действащия автомобилен парк в страната и съм насреща за възникнали въпроси и проблеми, както и за намиране на решение за тяхното отстраняване. Ще се радвам да съм от полза на всеки един от вас!

 

svetlin

kristian small
КРИСТИАН МЛАДЕНОВ
Старши сервизен експерт, основател
elizabeth small
ЕЛИЗАБЕТ ВАСИЛЕВА
Партньорство и комуникация с Volkswagen AG
pepi small
ПЕТЪР БАРЕНСКИ
Старши механик
miro
МИРОСЛАВ РАЙКОВ
Старши механик
hristina
ХРИСТИНА ТОДОРОВА
Организатор дейности