Оригинален концентрат за чистачки Porsche CW 1:100 250ml
  • Оригинален концентрат за чистачки Porsche CW 1:100 250ml
  • Оригинален концентрат за чистачки Porsche CW 1:100 250ml

Оригинален концентрат за чистачки Porsche CW 1:100 250ml

28.00лв
(Вкл. 20% ДДС)
Код: : 04400204
Производител : Porsche
Няма наличност

Оригинален концентрат за чистачки Porsche CW 1:100 250ml


Оригиналният концентрат за почистване на прозорци Porsche осигурява безупречна видимост и помага за лесното премахване на силни замърсявания по стъклата на автомобила.

Премахва отлично натрупания по стъклото филм от мазнини, инсектициди, прах, силикон, вакса, сажди и др. По този начин предотвратява наприятното пречупване на светлината от фаровете на насрещните автомобили.

Препаратът притежава анти-калцираща формула, която предпазва от запушване дюзите на разпръскващия механизъм. Може да бъде разреждан в съотношение 1:100, което осигурява 25 литра качествена почистваща течност.

Предимства на оригиналната течност за чистачки Porsche:

  • Удължава живота на чистачките.
  • При необходимост може да се смесва с друга размразяваща течност.
  • Подходящ е за всякакви пластмасови повърхности на предните фарове и за всякакъв вид разпръскващи дюзи.
  • Специално разработен полимер в състава на течността помага за бързото премахване на всякакви упорити мазни петна по стъклата на автомобила и осигурява безупречна видимост за шофьора.
  • Намалява задържането и наслагването на нови замърсявания.

Разфасовка: 250мл

Part. N: 000.044.002.04

//Гаранция за качество

Всички стоки, които се предлагат на сайта са с гаранция за качество от Volkswagen. Внасят се директно от Германия и притежават съпътстващ документ, който гарантира техния произход.

//Доставка

Доставките на поръчките от онлайн магазина се извършват с куриерска фирма Еконт, до поискване или адрес на клиента, и са за сметка на получателя.

//Връщане на стоки

Онлайн магазинът приема връщане на стоки до 14 дни от получаването им, ако търговската им опаковка не е нарушена и продуктът бъде върнат във вида, в който е получен.