Оригинална течност за чистачки COOL & FRESH Volkswagen 1l всесезонна
  • Оригинална течност за чистачки COOL & FRESH Volkswagen 1l всесезонна
  • Оригинална течност за чистачки COOL & FRESH Volkswagen 1l всесезонна

Оригинална течност за чистачки COOL & FRESH Volkswagen 1l всесезонна

9.00лв
(Вкл. 20% ДДС)
Код: : G060164M2
Производител : Volkswagen
3 в наличност

Оригинална зимна течност за чистачки Volkswagen 1l

Изключително ефективен и в същото време щадящ препарат за чистачки "Cool & Fresh" на Volkswagen, почиства всякакви замърсявания по предното стъкло, както през зимния сезон, така и през лятото.

Препаратът е подходящ за всякакви разпръскващи дюзи, гарантира необходимата защита от замръзване и е изключително щадящ за боята на автомобила, перата на чистачките и пластмасовото покритие на предните фарове.

За температури до -21°C.

Може да се разрежда в съотношение препарат-вода 2:1 за температури до -12°C.

При употреба в летния сезон, препаратът може да се разрежда с вода в съотношение 1:4, което осигурява 5 литра оригинална почистваща течност, с качество гарантирано от Volkswagen.

Разфасовка: 1 л

Part. N: G060164M2

//Гаранция за качество

Всички стоки, които се предлагат на сайта са с гаранция за качество от Volkswagen. Внасят се директно от Германия и притежават съпътстващ документ, който гарантира техния произход.

//Доставка

Доставките на поръчките от онлайн магазина се извършват с куриерска фирма Еконт, до поискване или адрес на клиента, и са за сметка на получателя.

//Връщане на стоки

Онлайн магазинът приема връщане на стоки до 14 дни от получаването им, ако търговската им опаковка не е нарушена и продуктът бъде върнат във вида, в който е получен.