В началото на месец април Das Auto Service взе участие в осмия ежегоден фестивал на Фолксваген клуб България.

Усилената подготовка преди събитието даде своя резултат, който надмина очакванята на всички ни. Интересът от представянето на сервиза на фестивала ни окуражи и за пореден път потвърди, че всяко едно услие, което полагаме за да предложим качествена услуга на своите клиенти, безспорно си струва.

В двата дни на фестивала, който традиционно се проведе в залите на Интер Експо Център, през щанда на Das Auto Service минаха над 12 000 посетителя, които имаха възможността да разгледат част от набора оригинални специализирани инструменти произведени от Volkswagen AG, с които сервизът ни разполага - нещо, което може да се види на много малко места в България, а и не само.

Интересът към демонстрационното обслужване на автомобил Audi A7, което нашите колеги Кристиан Младенов и Петър Баренски направих пред посетителите на изложението, също надмина очакванията ни. Много от тях прекараха голяма часто от времето си пред нашия щанд и с интерес и любопитство наблюдаваха обслужването на демонстрационния автомобил, като не пропускаха възможността да задават въпроси на механиците за инструментите и машините, които ползват, както и за някои от тънкостите в процедурата на облсужването.

 

По-долу ще намерите връзка към нашата Facebook страница и YouTube канала на сервиза, където можете да разгледате снимки от събитието, както и видеорепортажи от демонстрационното обслужване.

Фоторепортаж от първия ден на Volkswagen Club Fest

Фоторепортаж от втория ден на Volkswagen Club Fest

Видеорепортаж от първия ден на Volkswagen Club Fest

Видеорепортаж от втория ден на Volkswagen Club Fest

 

Благодарим на организаторите на фестивала, както и на домакините от Интер Експо Център за добрата организация и гостоприемството. Благодарим и на всички наши клиенти и приятели, които посетиха фестивала специално, за да ни подкрепят и станат съпричастни на нашето представяне.

Положителните емоции и доброто настроение, с които си тръгнахме от осмия Volkswagen Club Fest, ни карат да очакваме с нетърпение следващото клубно събитие.

Das Auto Service media

Audi Media

Porsche Media