Пазаруването на оригинални части никога не е било по-лесно в българия

Стани част от мисията за по-качествено обслужване и поддръжка на автомобилите от VAG групата. Само за последната година над 3000 потребителя се включиха в платформата, движени от идеята за по-лесен достъп и промяна. Сага е твой ред!

България е една от малкото държави, която няма пряк достъп до поръчката на оригинални части, сроковете на доставка са прекалено големи, а отстъпките прекалено малки за сметка на изкуствено надутите цени на алтернативните части. В началото този проект беше просто идея да вдигнем потреблението на оригинални части с цел вдигането на качеството на ремонтите, но в последствие се превърна в лична мисия за екипа на Das Auto Service, която бе подкрепена от Partslink и Google. Мисия, която решава проблема с пренасищането на пазара с алтернативни части с ниско качество, за сметка на достъпа до оригинални части.

Пазаруването на оригинални части никога не е било по-лесно

 
  • Вече няма нужда да се съобразявате с нормалното работно време или празнични дни. Partslink24 е на разположение  24/7
  • Вече нямате нужда  от различни каталожни програми за части. Също така, няма нужда и да се запознавате с метода на работа на различните програми.
  • Спестявате отнемащи време софтуерни ъпдейти.
  • Можете да намерите и поръчате с един клик необходимите резервни части директно от каталога и те да бъдат доставени от Das Auto Service.

Какво е Partslink24?

Това е най-общо казано онлайн магазин за оригинални резервни части. Платформа, която се използва в световен мащаб за бърза поръчка на оригинални резервни части. До този момент, беше достъпна за българския пазар, само като онлайн каталог, без възможност за поръчка. Но благодарение на този проект, вече поръчките могат да се завършват и изпълняват от Das Auto Service.

Пазарувай с 0% риск!

Освен всичко останало, решихме да направим и пазаруването на оригинални части от Das Auto Service с нулев риск за сервиза или крайния потребител. Всички оригинални части идват с 2 години гаранция и право на връщане до 3 месеца на дадена част, ако клиента не остане доволен от нея.
*не важи за бързо износващи се части

Защо оригинални части?

Оригиналните части са проектирани и произведени заедно с автомобила и за разлика от алтернативните пасват без преправяне, без губене на време за клиента и сервиза. При алтернативните части, често наблюдаваме проблеми или рекламации, това е така, защото те са реплика и колкото и да са качествени няма как да се доближат до оригиналната част. Това е все едно да сложим един оригинален Iphone и една реплика и да твърдим, че репликата е също толкова добра. Оригиналните части ни дават много по-голям асортимент на избор и възможности и включват компоненти като, щипки, крепежни елементи, планки и т.н. в процеса на ремонта. Компоненти, които подлежат на замяна но често сервизите са принудени да си затварят очите и да връщат старите, заради невъзможността да ги поръчат и доставят в процеса на ремонта.

Какво ми дава Partslink24?

1470399667_Newsletter.png

Доставка 1 работен ден

Ние доставяме оригиналните части директно от складовете на Vw Germany. Ако търсената от вас част е налична в централен слад, тя ще бъде доставена при нас на следващия работен ден. Ако търсената част е в склад "периферия", доставката ще е +1 или 2 дни( не важи за части за много стари автомобили и спрени от производство)

Търсене по VIN номер

Лесно и бързо може да въведете VIN номер и Partslink да отсее само частите вградени в конкретния автомобил. Това прави задачата по намиране елементарна и свежда риска от грешки до минимум. Също така, може да се търси по номер на частта или ключова дума.

Силата на онлайн

Ако все още не си забелязал, всичко около теб вече се поръчва онлайн. Така работи новото време, а ти все още се занимаваш с ваденето, сравняването на части през няколко каталога и поръчката им по телефона. Как изобщо ти стига времето от всички тези излишни неща?

За кои марки става?

През нас можете да поръчате повече от 9 милиона оригинални части за Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Porsche и Bentley.

Имате въпрос?

Знаем колко е досадно да удариш на камък с даден ремонт и да няма кого да попиташ? Имаме добра новина, нашия екип с радост ще се включи в решаването на твоите проблеми или просто обсъждането им.

Инструменти

При определени условия, може да наемате или закупите оригиналните инструменти на VW AG от нас, както и да използвате оригинални процедури за конкретни ремонти.

За да можеш да поръчваш части, трябва да имаш Partslink24 акаунт