Тази услуга ще я намериш на знайни и незнайни места. От гаражи във вътрешни дворове до подземни паркинги, до паркинга пред някой блок на столичен квартал. Хората, предлагащи такава съмнителна услуга свалят картите и софтуера от руски торент сайтове и го прелагат в пъти по-евтино от официалните сервизи.

В следствие на такъв род действия като изброените по-горе, започна да се предлага услуга по възстановяване на “изгаснали” мултимедии след ъпдейт. Възстановяват ги наистина, но мултимедията никога не е нито толкова бърза, нито толкова приятна за работа след това. Ако пък не убият самата медия, повреждат Bose или Bang & Olufsen системата на автомобила. Можем да говорим още много по този въпрос. Само от началото на тази година не можем да преброим случаите, с които сме се срещнали…

Какво е решението?

За щастие Das Auto Service има решение и за този проблем. Предлагаме ъпдейт на картите или на картите + софтуера за всички съвременни системи, вградени във VAG, където е необходимо, с оригиналните такива на AUDI/VW. И тази предлагана от нас услуга гарантира качество и спокойствие на собственика на автомобила на достъпна цена.

Потребителите се изкушават от ниската цена, само че предлагащите пропускат да запознаят потребителя с риска от това да не може да се качи новата версия поради това, че за да е в торент е хакната и кракната, за да работи без активация от AUDI/VW и мултимедията му може да загасне. Това прави мултимедията за изхвърляне и калкулира на собственика на автомобила разход от 3200-6700 лв в зависимост от оборудването на автомобила му.

Забележка:
За да се пуснат и работят, картите и софтуерът на навигационната система се активират през сървъра на Volkswagen AG. Сервизът ни разполага с непрекъсната *24 часова такава връзка.* Освен в редки случаи на форсмажорни обстоятелства, като спиране на електрическо захранване в района на сервиза или неизправност в мрежата на интернет доставчика.

За повече информация, можеш да се свържеш с нашия приемчик или да изпратиши запитване, като попълниш формата по-долу.