ВАЖЕН ЛИ Е РЕГЛАЖЪТ НА ФАРОВЕТЕ?

Знаеш ли, че над 88% от автомобилите, които се движат по българските пътища, нямат реглаж на фаровете? 
Често фаровете трябва да бъдат демонтирани от автомобила за нещо, след което техният реглаж, вече не е точен.

Ако мислиш, че това са глупости, си припомни ситуации, в които докато шофираш по магистралата или ти присветват други автомобили, или ти се налага да присветкваш на някого, мислейки си, че той е на „дълги“. 
Доста често след установяване на такъв проблем,

предприемаш действие за реглаж на фаровете, но тук отново възниква проблем. Реглажа на фаровете не е просто поставяне на машината, завъртане два пъти и репликата „Готов си“.

Масово при реглаж на фаровете се изпускат следните фактори:

✔Ако автомобилът е снабден със заводски Xenon/BiXenon, LED, Matrix и Laser за реглажа на фаровете се изисква диагносичен тестер, който да вкара фаровете в режим „реглаж“

✔Изисква се предписано налягане на гумите

✔Проследява се фактора количество гориво, според който се променя процедурата за реглаж

✔Проследява се до колко е натоварен/разтоварен автомобила

✔Изисква се водач около 70 кг по време на реглажа

Виждаш ли колко фактори има за един прост реглаж на фаровете? Сега си припомни при последния реглаж на фаровете, който правиха на твоя автомобил, колко от горе описаните условия бяха налични?!

Ние доста дълго време делегирахме услугата по реглаж на фаровете на външна/и фирма/и, но след сменени над 5 такива видяхме, че се излагаме пред клиентите ни с препоръките, които правим.
Този процес супер много ни дразнеше, в резултат на което решихме да инвестираме в оригинална машина за реглаж на фарове и да предложим една услуга, която наистина е на световно ниво. Така всеки, който се дразни на липсата на реглаж на фаровете, точно като нас, ще може да намери качествено решение на проблема.

👉Радваме се, че и този път успяхме да съчетаем иновацията и качеството в най-добрата услуга на пазара, която вече предлагаме на нашите клиенти.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *