Диагностика

Предлагаме работа по твоя автомобил с оригинални дигностични тестери – създадени специално за него от VW AG.

Текущо обслужване

Редовната поддръжка на автомобила е необходимо условие за запазване на стойността и надеждността на Твоето превозно средство. Разбери как още сега! 

Основни ремонти на двигатели

При нас постъпват едни от най-тежките основни ремонти на двигатели в страната. Имаме голям опит и висока степен на квалификация и преминати обучения за точно този тип ремонти.

Ремонт и поддръжка на скоростни кутии от типа DSG и S-tronic

Ние сме единствения сервиз в България, донесъл и прилагащ know how-a за ремонта и поддръжката на тези кутии от Vw Germany.

Реглаж на дистроници и асистенти

Дистрониците имат нужда от реглаж след всеки демонтаж на предна броня, както и всички асистенти в автомобила. За щастие разполагаме с всички необходими инструменти и стендове на Volkswagen за тази цел.

Възстановяване на наводнени автомобили

Често се случва автомобилите от премиум клас, да бъдат наводнени. Те имат стойност но не са функционални. Някой трябва да ги върне към живота и оригиналния им вид. Това сме ние.

Локализиране и поправка на електически проблеми и модули

Електрическите проблеми може да са много дразнещи, за щастие за нас са детска игра. Просто ни сподели за проблема и ние ще го решим.

Внос на употребявани автомобили по поръчка от официалните дилърства в Германия

Ако търсиш да закупиш кола от достатъчно дълго време, знаеш, че на пазара не се внасят хубави автомобили, а обикновено се обират най-евтините бройки. Ние работим с всички официални дилърства на Volkswagen груп в Германия и можем да доставим твоя нов автомобил с гаранция и опция за лизинг. 

Доставка и продажба на оригинални резервни части и аксесоари за VAG

Доставката на оригинални части с доказан произход, може да се окаже трудна задача. За това правим директен мост от Vw Germany до теб и доставяме всяка една част от която се нуждаеш.

Обслужване на скоростни кутии

Чувал ли си истории за счупени скоростни кутии, след смяна на масло и консумативи? Е вече знаеш, колко е важно твоята скоростна кутия да се обслужи с правилните консумативи и от хора, които знаят какво правят.

Смяна на стъкла

Всеки един от нас е чувал истории за сменени стъкла и духащи ветрове и течове през тях… 

Component Protection

Някои от модулите, вградени в  VAG автомобилите, след замяна задействат така наречения „ Component Protection“. Разбери повече.

Преглед на автомобил преди покупка

Ако търсиш нов автомобил, то вече знаеш, че е от изключителна важност автомобилът, който си избрал да се прегледа преди да бъде закупен.

Интериорни ремонти

Сещаш ли се за онези дребни повреди по интериора, които те дразнят всеки път? Ние ще ги поправим.

Обслужване на климатична система

Сигурен ли си, че знаеш как трябва да се погрижиш за климатичната система? Имаш колебания или се съмняваш? Може да разбереш тук.

Конверсия от USA/Canada -> EU стандарт

Нопоследък се наблюдава масов внос на автомобили от USA/Canada в Европа. Тези автомобили се нуждаят от смяна на стандарта на светлините и мултимедията. При нас може да немерите това в оригинален вид.

Укрепване на дистроници

Това е един от най-често крадените компоненти от автомобила! Защити ли своя дистроник?

Ретрофит

Вече не е проблем да добавиш различни екстри към автомобила ти. Das Auto Service, направи достъпно това за теб.